Tag med Anniken på julecruise

Mange associerer julen med stress og jag. Juleræset er til at tage og føle på i december måned, noget som gør at mange rejser væk for at få ordentlig julefred. Vi tog en snak med en af vore tidligere gæster, Anniken, som netop har gjort dette med sin familie.

Dubai blogginnlegg_Anniken

Hvordan var det at fejre jul på cruise?
Det var helt fantastisk! Utroligt afslappende, spændende og ikke mindst en fin oplevelse at dele med familien. Vi fik mulighed for at nyde hinandens selskab, læne os tilbage og nyde at være på juleferie.

Hvorfor rejste I på julecruise?
Min far og hans kone rejser egentlig væk hver eneste jul for at komme væk fra hverdagen og juleræset hjemme. Grunden til at vi tog på cruise var, at der får vi «hele pakken». Vi har vel aldrig oplevet så meget og set så mange destinationer på én rejse før. På 7 nætter rejste vi fra Dubai til Oman og Abu Dhabi. Unikke oplevelser med megen kultur, god mad, farver og pragtfulde bygninger. Hvem ønsker sig ikke det?

Dubai blogginnlegg_Hotell Burj Al Arab Jumeirah

Fik du julestemning?
Ja, selv om vi var på cruise oplevede jeg virkelig julestemningen. Nu var der også lidt julepynt og julestemning på skibet. Vi havde desuden også taget lidt julegaver med, og tro det eller ej, fik vi også serveret julemad selve juleaften. Det var helt fantastisk. Julestemning for mig betyder mest af alt at samle familien, noget vi absolut fik gjort på cruiset. Alt var ligesom lagt til rette for at vi skulle kunne slappe af og bare nyde den gode service.

Dubai blogginnlegg_Sjokoladehus

Vil du anbefale andre at tage på cruise til Dubai?
Absolut! Jeg kan anbefale denne tur til alle som ønsker at tage væk fra juleræset og oppleve noget nyt. Jeg vil også specielt anbefale en sådan rejse for familier som ikke har mulighed for at tilbringe så meget tid sammen i hverdagen.

Hvad synes du om cruiseskibet?
Jeg havde aldrig været på cruise før, så jeg blev meget imponeret. Cruiset i sig selv er en destination med masser af spændende tilbud som for eksempel temarestauranter og barer, kasino, swimmingpools og minigolfbane. Tilmed var vejret varmt og godt. Jeg drømmer mig stadig tilbage til afslappende aftener på dækket med solnedgangen i horisonten.

Dubai blogginnlegg_Solnedgang

Hvad var din bedste oplevelse fra turen?
Uh, det er vanskeligt at svare på. Jeg vil næsten sige kombinationen af afslappende tid på cruiset, destinationene og den fantastiske service vi fik. Det at bo på et flydende “hotel“ og vågne omtrent hver dag til en ny destination var utrolig spændende. På kort tid så vi så mange flotte bygninger, markeder og kultur. Jeg må næsten fremhæve Sheik Zayed Moskeen i Abu Dhabi. En mægtig bygning vi besøgte på turen.

Dubai blogginnlegg_Sheik Zayed Moskeen i Abu Dhabi (1)

Skrevet af Ine – Royal Caribbean

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *