Serenade of the Seas – cruise i mindre format

Foretrækker du cruisefølelsen i mindre format og med lidt mere personlig atmosfære? Royal Caribbeans mellemstore skib Serenade of the Seas sejler både i Østersøen og i de mere eksotiske farvande i Caribien og Asien. Cruisebloggen er gået ombord.

Cruisebloggens reporter Rosita går ombord på Serenade of the Seas

Mægtigt cruiseskib i mindre format
Bagved mig troner det 13 dæk høje og 293 meter lange cruiseskib med plads til 2.500 gæster. Kan man beskrive Serenade of the Seas  som ”mindre format”? Tja, med henvisning til Royal Caribbeans mere kendte cruiseskibe, f.eks. verdens største Harmony of the Seas med plads til 6.400 gæster (!), så er forskellen stor.

I hovedrestauranten serveres à la carte måltider både til morgenmad og  middag – og visse dage til frokost.
Skøn cruiseferie på Serenade of the Seas
Jacuzzi.

Skønt poolområde og mange restauranter
Serenade of the Seas tilbyder cruises i Østersøen og Nordeuropa og også i Caribien og Asien. Destinationerne er afhængige af årstiden. Ombord findes der et skønt poolområde, en seperat børnepool samt et overdækket (med glas) poolområde med aldersgrænse på 16 år. Vær opmærksom på at børn som ikke er blefri, af hygiejnemæssige årsager ikke må bade i nogle af de pools som er ombord – heller ikke med badeble. Vælg i mellem flere restauranter, caféer og barer. Her findes også spa, fitnes, løbebane og hyggelige fællesområder hvor man kan opleve forskellige shows og underholdning. ​

Swimmingpoolen
Poolområde med aldersgrænse på 16 år.

Serenade of The Seas med børn
På Serenade of The Seas findes der et fint legerum for de yngste samt et ”Teen Club rum” med arkadespil og andet. Her er en boldbane, minigolf, klatrevæg og en børnepool med vandrutchebane (børn skal være pottetrænet og blefri for at bade). Der er generelt færre børn ombord end på de større skibe, men du kan være sikker på at dit/dine børn får den største opmærksomhed med sjove aktiviteter.

For alle som elsker boldsport.
Børnevenligt legerum for de yngste gæster ombord.
Tag en runde minigolf på dækket.
Børnepool med vandrutchebane – men kun for blefrie børn (denne midlertidigt overdækket).

Elegant indretning med blandning af gammelt og nyt
Serenade of the Seas er et smukt skib, (færdig)bygget i 2003. I indretningen kan nævnes en blanding af træ og moderne design, forskellige varme farver og lyse nuancer, spændende kunst og storslåede dekorationer.  Vi lader billederne tale for sig selv.

Casino
Spa
Balkon kahyt for 4 personer hvoraf to børn sover i udslagssenge

Velkommen ombord!

Cruisebloggens reporter, Rosita oversat af Betina Royal Caribbean

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *