Middelhavscruise til historiske Rhodos

Den solskyssede græske ø Rhodos byder på en gammel bydel, strande midt inde i byen og god shopping. På et cruise med Royal Caribbean stiger du af skibet midt i centrum og når at opleve en masse.

Rhodos by er elsket af alle aldre. Desuden ligger skibet for anker direkte udenfor bymuren ved den charmerende gamle bydel.

Oplevelser tæt på i Rhodos by
I Rhodos by mærkes historiens vingeslag når cruiseskibet kaster anker med udsigt over den gamle bymyr fra Middelalderen. I antikken blev indsejlingen til havnen bevogtet af en enorm stenskulptur, af solguden Helios. Skulpturen var så imponerende at den blev regnet for en af antikkens syv underværker. Nu findes den ikke mere men Rhodos by kan stadig bryste sig over at være en ægte Middelalderby som står opført på UNESCO´s verdensarvliste. På et cruise med Jewel of the Seas har du god tid til at opleve byens brostensstræder, og hvorfor ikke krydre besøget med shopping, gode smage og så et afkølende aftendyp på stranden til at slutte dagen af med.

Oplev charmerende Rhodos by på et cruise. Hvis du kan lide at shoppe så kommer du til at elske Rhodos by!
Grekisk meze
Nyd den gode græske mad på Rhodos.
Rhodos byder på flere smukke strande med krystalklart vand.

En miks af historie, shopping og strande
Rhodos by blander ekslusiv shopping, turistsouvenirs og for den skyld også ”krims krams”. Mikset af alt dette finder du indenfor den gamle by´s bymure. I den ”nye del” af byen finder du først og fremmest internationale og lokale mærkevarebutikker. Og er du vild med mærkevareshopping så så vil du ikke gå glip af Scarabee ved Cypernpladsen med flere etager og velkendte internationale mærker. Rhodos by kan desuden prale med strande, centralt i selve byen! På Elli Beach står solstole og parasoller tættere end ved den vestlige strand, som også kaldes ”Windy beach” grundet de de lune vinde og havbrisen.

Et cruise giver mere (!) ferie
På vores Middelhavscruises får du meget mere end bare en enkelt græsk perle. Jewel of the Seas  udgår fra Rom og giver dig flere græske gemmesteder i kombination med skønne Italien. Flere ferieoplevelser helt enkelt!

Jewel of the Seas, Royal Caribbean
Oplev Rhodos og andre fantastiske øer i Middelhavet med Jewel of the Seas.
Rhodos by
Rhodos er fyldt med smukke gamle bygninger – og du stiger af direkte af skibet lige udenfor for den gamle bydel.

Cruisebloggens reporter, Rosita – oversat af Betina Otzen

, Royal Caribbean

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *