Man tager på, når man er på cruise… Fup eller fakta?

Det er ingen hemmelighed, at fristelserne er store, når det kommer til madtilbuddene ombord på skibene. Vi hører stadig folk sige med et skævt smil,  at de har sikkert har taget 4 kilo på i løbet af turen. Først tænker man måske; «men er det så frygteligt da? Man har trods alt været på ferie!»

main_Dining-Room_DSC02840

Mange tager dette helt med ro, de kiloene rasler af igen uanset. Andre skræmmes måske af det og tænker, at det udelukkende er fed og usund mad ombord.

Det er ikke tilfældet. Med et stort udvalg af forskellige typer af restauranter, samt varierede menuer på hvert enkelt sted, giver det dig muligheden for at vælge 🙂

winsjammer_windjam_fam_708

I buffetrestauranten Windjammer er der et varieret udvalg; salatbar, kylling- og kødretter, supper, vegetarretter, fiskeretter, amerikansk, italiensk, asiatisk, indisk, samt forskellige slags brød og desserter.

I hovedrestauranten er der hver aften en varieret menu med kødretter, fiskekretter, kylling/fugl, vegetarretter, samt at blandt desserterne er der altid et eller flere sundere alternativer.

main_dining_fam_dining_356

Hvilke restauranter som findes ombord udover disse to, varierer fra skib til skib. Der vil altid findes forskellige varianter, således at man kan holde den sunde linje, hvis man vil det, evt. kan man jo prøve lidt af hvert – det kan være svært at modstå en saftig cheeseburger på Johnny Rockets, men man SKAL jo ikke gå derind hver dag 🙂

Bon appetit!

Skrevet af Cathrine – Royal Caribbean

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *