Luksus øhop i Grækenland

At øhoppe i Grækenland er en drøm for mange. For nogle er det også en slags tur man gjorde som yngre. Ønsker du at øhoppe, men behageligt og afslappende? Bestil et cruise med Royal Caribbean og øhop med dit flydende hotel.

Luksus øhop i Grækenland

Grækenland, Italien og Kroatien i én og samma rejse
Hvorfor ”kun”nøjes med Grækenland på et øhop i Middelhavet. På et cruise kan du besøge tre forskellige lande på én og samme ferieuge! Med afgang fra Italien, cruise du videre til Kroatien og Grækenland, hvor du kan opleve ikke mindre end fire græske perler *. Glem svedig og varm transport, at  pakke ferietøjet op og ned og at skulle slæbe på din kuffert! På et cruise med Royal Caribbean har du dit flydende hotel bekvemt med på hele rejsen. *Eller kombinér Grækenland og Italien med Monte Negro i stedet for. Du vælger!

Kombiner Grækenland med Italien.

Luksus backpacking med Royal Caribbean
Pak kun kufferten ud én gang. Så kan du derefter bruge din dyrebare ferietid på andre skønne ting. Som udflugter til nye spændende destinationer, dovne eftermiddage ved poolområdet, luksus middage og som afslutning på dagen et imponerende show.

Glem planlægningen af afgangstider og pladsbestilling til færgen, hvilket hotel der skal bookes på den næste destination, hvor man skal spise og undersøge og sammenligne omkostningerne på alt dette. Alt dette indgår nemlig på et cruise!

Vi kalder det en luksus backpacking. Lige så mange oplevelser – meget større komfort og afslapning.

Slappe av …
… eller tren.

Øhop i Grækenland med Rhapsody of the Seas
Er du særlig interesseret i Grækenland, så skal du vælge det hyggelige og lidt mindre Rhapsody of the Seas, med plads til omkring 2.100 gæster. Hvis du er mere forelkset i Spanien, så skal du vælge det nyrenoverede Jewel of the Seas eller verdens største cruiseskib, Symphony of the Seas, som cruiser unikt i Middelhavet sommeren 2018.

En ting der er sikkert er det svært at finde et mere oplevelsesrigt OG afslappende øhop i Middelhavet end et cruise.

Grækenland

Cruisebloggens reporter, Rosita – oversat af Betina Royal Caribbean

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *