Historiske Rom på Middelhavscruise

Hvorend jeg vender mig når jeg er i Rom er det ”tabe mund og næse smukt”. Desuden bydes her på masser af historie. På et cruise med Royal Caribbean får du stop fra tidig morgen til aftentid. Forlæng sommeren med et Middelhavscruise i efteråret når solen stadig varmer godt og oplev magiske Rom.

Få smagsbidder af mange forskellige steder – på cruise med Royal Caribbean.

Oplev Rom på en dag
Royal Caribbeans  cruisestop er ofte 12 timer langt, fra ca. kl. 7.00 om morgenen til at skibet letter anker omkring kl 19.00. Cruiseskibet ankommer til Civitavecchia, ca. 70 km udenfor Rom. Book transfer tur/retur så er du sikker på at komme tilbage til skibet i god tid. Transfer og/eller guidet udflugt bookes ombord eller før afrejse via Cruise Planner.

Rom er fyldt med smukke bygninger og berømte seværdigheder. Det giver en ekstra dimension til dit cruise at du også får muligheden for at se mægtige Forum Romanum, charmerende Piazza Navona, smukke Pantheon, Trevi Fontænen og det verdenskendte Vatikanet og Peterskirken – nu ekstra kendt efter Dan Browns fantastiske bøger. Cruisesbloggens tips: læs en guidebog eller book en guidet udflugt for at få mest ud af dagen!

Oplev Rom med gåvenlige sko samt en guide eller et bykort og en guidebog.

Shopping og en grøn oase
Rom tilbyder, udover verdenskendte seværdigheder og lækker mad og drikke, også god shopping. Via del Corso tæt på den Spanske Trappe har et stort udbud af velkendte internationale og prisvenlige mærker som GAP, Zara og flere. For de  mere eksklusive mærker som Mulberry, Gucci og Louis Vuitton med flere findes de på adressen Via Condotti tæt på det Spanske Torv. Tips til dig som oplever Rom på egen hånd: Tag en pause i shoppingen og køb en frokostpicnic. Gå op til toppen af den Spanske Trappe. Oppe ved toppen finder du en grøn og stille oase i parken Villa Borghese med fantastisk udsigt over byen og folkelivet i gaderne.

Cruisebloggen reporter Rosita smager på Rom.

Arrivederci Rom
En af de mange ting som er så fedt ved et cruise, er alle de smagsbidder som du får af mange forskellige steder. Hvad bliver din ynglingsdestination mon? Selv er jeg forelsket i Rom. For en sikkerhedsskyld stiller jeg mig med ryggen mod Trevi Fontænen og kaster en mønt med højre hånd over venstre skulder ned i vandet. Jag vil tro på talemåden der siger at så kommer jeg tilbage dertil.

Arrivederci Rom fra Cruisebloggens reporter Rosita.

Skrevet af Cruisebloggens reporter Rosita og oversat af Betina Royal Caribbean

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *