Fast middagstid eller My Time Dining

På et cruise med Royal Caribbean vælger du mellem  fast middagstid eller My Time Dining. Hvad indebærer de forskellige alternativer? Cruisebloggen guider dig til bords.

Cruisebloggen guider dig til bords.
Cruisebloggen guider dig til bords.

Spise bør man – men hvornår?
Fast eller fleksibel middagstid, det er spørgsmålet.  Først ska vi konstatere at begrebet ”fast middagstid eller My Time Dining”, kun gælder for hovedrestauranten ombord. Bufférestauranten Windjammer er praktiskt talt åben hele dagen og aftenen, og  her kan du smutte forbi når du har lyst. Yderligere findes der snacksrestauranter och såkaldte ”specialrestauranter”, som vi præsenterer i et senere blogindlæg.

Allerede ved booking vælger du dit ønskemål for middagstid. Cruisebloggen forklarer de to  begreber for fast middagstid eller My Time Dining.

Spise bør man – men hvornår?
Spise bør man – men hvornår?

Fast middagstid – mere personlig service
Vælg mellem tidlig eller sen tid, som indebærer middag (ca.) kl. 18.30 eller (ca.) kl. 20.30. Ved dette alternativ har du samme bord, samme bordselskab og samme tjernere i løbet af hele cruiset.
+ dit bordselskab er vel gennemtænkt og mange af vores gæster beskriver at de har fundet nye bekendtskaber eller til og med venner i løbet af cruiset.
+ mere personlig service. Tjenerne lærer sig, impornerende hurtigt, dine ønskemål og behov.
+ smidigt hvis I rejser i et større selskab.
du har mindre fleksibilitet. På den anden side, kan du ved  behov af en anden tid vælge buffétrestauranten en aften. Et eventuelt restaurantbytte behøver du ikke meddele inden.

Tjenerne lærer sig, impornerende hurtigt, dine ønskemål og behov.
Tjenerne lærer sig, impornerende hurtigt, dine ønskemål og behov.


My Time Dining – vær fleksibel

Spis når det passer dig bedst! Serveringen er i samme restaurant som gæster med ”fast tid”, men du placeres ved varierende borde, med forskelligt bordselskab og tjenere afhængig af hvad der er ledigt.
+ vær så fleksibel som du selv ønsker.
+ fungere ofte smidigst hvis du rejser i et mindre selskab, 2-4 personer.
+ du kan kun forhåndsbooke én middagstid for My Time Dining – pr. aften eller for hele opholdet via Cruise Planner. Men bordsplads, – selskab og tjenere varierer dog.
– på visse tider kan du opleve lidt ventetid på dit bord. Særligt hvis I er flere i rejseselskabet.

Spis når det passer dig bedst med My Time Dining.
Spis når det passer dig bedst med My Time Dining.

Oplevelser til bords
Vi hos Royal Caribbean vil gerne have at du skal have den bedst mulige ferieoplevelse. Derfor giver vi dig flere alternativer. Vælg det som passer dig bedst!

Og du…. – på vores skibe findes der mange flere oplevelser til bords. Cruisesbloggen bliver opdateret hver uge med en blandning af inspiration og praktiskt info samt tips. Tip en ven som skal ud og cruise!

Allure of the Seas, Royal Caribbean
På en cruise med Royal Caribbeans skibe findes der mange flere oplevelser til bords.

Skrevet af Rosita – Royal Caribbean oversat af Betina Otzen – Royal Caribbean

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *