Drikkepakker på cruise

Hvad er ”drikkepakke” egentligt for noget, og bør jeg bestille det? Cruisebloggen forklarer forskellen mellem drikkevarer til måltidet og en drikkepakke på dit cruise.
dryckespaket-royal-caribbean
Drikkevarer til måltidet vs drikkepakke
I Royal Caribbeans ”helpension” indgår morgenmad, frokost, middag, snacks og enkle retter i løbet af hele dagen og aftenen samt drikkevarer til måltidet på udvalgte restauranter og spisesteder ombord.

Drikkevarer til måltidet serveres ved de tre hovedmåltider og indebærer vand, lemonade fra automat, amerikansk kaffe og te. Vil du bestille andre drikkevarer, inklusiv alkohol og på andre tidspunkter, i andre restauranter, barer eller lounges så kommer der betaling oveni. Så enten betaler du pr. seperat bestilling eller også så køber du en drikkepakke som giver dig en både mere bekvem og mere luksuriøs ferie.
Vision of the Seas, Royal CaribbeanDrikkepakke – for en mere bekvem ferie
Pris ved køb af seperate drikkevarer: sodavand fra $2, vann på flaska fra  $3.25, vin fra $6.50, øl i glas fra $4.25, cocktail fra $5.25, specialkaffe fra $5.95. Dricks 18% tillkommer. Med en drikkepakke slipper du for at tænke på ekstra omkostninger og drikkepenge, og drikkevarerbestillinger i barer og restauranter bliver smidigere. Vælg mellem tre forskellige drikkepakker. Drikkepakken købes til hele cruiset og kan ikke købes til enkelte dage. Drikkepakken gælder også i specialrestauranter (restauranter med betaling) men ikke i roomservice.

Bionic Bar.
Bionic Bar.

Angivne priser er en frapris som varierer afhængig af afrejsedato og skib. Prisen gælder pr. dag, pr. person og drikkepenge er inkluderet.
-Drikkepakke “Refreshment” $26/dag
Vand på flaske, sodavand i glas og fra automat, friskpresset juice, te og specialkaffe (gælder ikke Starbucks).
– Drikkepakke “Deluxe” $55/dag
Vand på flaske, sodavand i glas og fra automat, friskpresset juice, te og specialkaffe (gäller ikke Starbucks) samt lokal øl, vin og drinks/cocktail op til en værdi af $12/enhed. Ved køb af drikkevarer som koster mere end $12/enhed betales differencen. Ved køb af vin i flaske op til $100 får du 40 % i rabat på flaskens pris.
– Drikkepakke “Classic Soda” $8,50/dag
Sodavand fra automat, Coca-Cola Freestyle® på glas (refillglas indgår).

Drikkepakke – for en mere bekvem og luksuriøs ferie
Drikkepakke – for en mere bekvem og luksuriøs ferie

Opdateret information om drikkepakke
Informationen om drikkepakker i henhold til ovenstående, er gældende siden den 6. september 2016. Har du booket en drikkepakke tidligere end det, til et kommende cruise, så ændres din drikkepakke som vist nedenstående:
Select – består som den er, dog kan den ikke længere købes
Premium – opgraderes uden omkostninger til Deluxe
Ultimate – ændres til Deluxe
Replenish – ændres til Refreshment

Vær opmærksom på aldersgrænsen for køb af alkoholholdige drikkevarer. På cruises som udgår fra Nordamerika er aldersgrænsen 21 år. Cruises fra Europa, Asien, Australien og Sydamerika er aldersgrænsen 18 år.

Bestil din drikkepakke
Din drikkepakke købes via Cruise Planner senest fire dage inden afrejse. Drikkepakken kan også købes ombord på skibet.

Har du yderligere spørgsmål om drikkepakker og hvad som gælder lige for dit cruise, kontakt os på telefon 33 12 76 00 (mandag-fredag kl. 09.00-17.00) eller send os en mail. infono@rccl.com

Din drikkepakke købes via Cruise Planner og kan også købes ombord på skibet.
Din drikkepakke købes via Cruise Planner og kan også købes ombord på skibet.

Skrevet af Rosita – Royal Caribbean

3 tanker om "Drikkepakker på cruise"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *