Cruise i Caribien – St. Lucia

Solfyldte, eksotiske, livlige Caribien. En feriedrøm for mange. På et cruise med Royal Caribbean kan du opleve flere caribiske øperler i én og samme rejse! Cruisebloggen gik i land på St. Lucia.

St Lucia

Grønne skønne St. Lucia
Med Freedom of the Seas  i det solrige sydlige Caribien vil du opleve eksotiske øer som St. Kitts, Antigua, Barbados, St. Maarten – og som sagt St Lucia, hvor Cruisebloggens rapporterer fra i dette indlæg.

Cruisebloggens reporter rapporterer fra St Lucia.

Et minde for livet
Den lille ø St. Lucia (med vægt på “Lu” …) har omkring 160.000 indbyggere. Cruiseskibe kaster anker i hovedstaden Castries, en livlig og ægte caribisk by. En rundvisning på den lille ø kan varmt anbefales – det er så det så meget værd!

St. Lucia er så frodig og smuk med sine bølgende bjerge, en aktiv vulkan i horisonten og imponerende høje smalle palmer, der når fra dybe dale op til smalle veje, der snor sig rundt om bjergene. De enkle skure, der ofte er lavet af tin, viser, at øen er fattig, men det føles sikkert her.

Vi slutter den spændende tur på en stor strand med en velsmagende frokost. St. Lucia giver dig meget mere end sol og bad. St. Lucia kan føles i hele kroppen, og besøget bliver et minde for livet. Her vil jeg gerne komme tilbage til!

Strand St Lucia
St Lucia
Cruisebloggens reporter Rosita

Læs også Cruisebloggens præsentation af skønne St. Maarten.

Cruisebloggens reporter, Rosita oversat af Betina Royal Caribbean

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *