Capri

Capri på cruise

På den italienske lille ø Capri, flirter dyre tøjbutikker med med ægte hverdagsliv. Her forenes eksklusive og værdifulde produkter med grønne frodige g og charmerende torv hvor du kan tage en pause med en skummende cappuchino og chokoladefyldt croissant.

Cappuchino
Cappuchino

Middelhavscruise med Royal Caribbean 
Oplev varierende og imponerende Capri på et cruise med Jewel of the Seas. Skibet ligger til i milionbyen Napoli. Herfra er der en kort gåtur til passagerbådene som tager dig til fantastiske Capri. Overfarten tager ca. 45 minuter til ca. 19 euro/person/enkelt vej.

Capri
Capri

Dolce & Gabbana møder folket på piazzaen
Ved vores besøg havner vi midt et photoshoot af det ekslusive tøjmærke Dolce & Gabbana. Selveste modeskaberne i en egne høje personer Domenico Dolce og Stefano Gabbana er til stede.
De verdensberømte modeller Zendaya, Thylande Blondeau og Sonia agerer stiligt i den kaotiske opmærksomhed midt i hverdagslivet på piazzaen. Det er en surrealistisk og vild følelse.
Jeg kastes frem og tilbage i folkemassen hvor personalet fra D&G holder de mest nærgående tilbage. Samtidigt med at der bliver valgt flere statister fra folkemyldret – alt fra den gamle dame til en Capri-beboer som passerer med sin lille gule truckbil.

Fashion shoot Dolce & Gabbanna
Eksklusive Dolce & Gabbana flirter med hverdagslivet i Capri.
Capri fruits
Fra Dolce & Gabbana til traditionelle frugt- og grønsagsstande i trange gyder.

Capris mange ansigter
Capri er en skøn blandning af dramatisk natur med høje bjerge og dybgrønne dale, luksuriøs shopping blandet med farveglade frugt- og grønsagsstande, mozarella som smelter i munden, den søde likør Limoncello og ikke mindst, kendisser fra Dolce & Gabbana. Capri byder også på flere klippeskær og nogle strander som du finder ved Marina Grande og Marina Piccola.

Capri icecream
Citroner, sorbet og Limoncello på Capri.
Capri Dolce & Gabbana
Kæphøje Dolce & Gabbana flirter med det almindelige hverdagsliv i Capri.
Streets of Capri
Capris gade er fyldt med med mænd og kvinder klædt i jakkesæt.
Capri
Capri er bilfri. Ja undtaget sådan noget transport her altså.

Oplev mere!
En av de bedste ting ved at tage på cruise med Royal Caribbean, er at du får så mange oplevelser. Både i land, med flere spændende destinationer at besøge, og ombord på skibet. Jewel of the Seas tilbyder flere pools, børneklubber, klatrevæg, boldbane og minigolf.

Skrevet af Rosita – Royal Caribbean, oversat af Betina Otzen – Royal Caribbean

Capri by the water
Capri med det blå vand.
Capri harbour
Capri vil jeg komme tilbage til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *