Australien – mange danskeres drømmerejsemål

På et cruise med Royal Caribbean kan du bekvemt krydse flere spændende steder i det venlige og store land af Australien. Kombinér cruiset med nogle dage i Sydney. Cruisebloggen giver dig en guidet tur i den populære by.

Skribentens private foto.
Skribentens private foto.

Cruise i Australia med Royal Caribbean
Royal Caribbean tilbyder cruises med afrejsehavn fra velkendte steder som Sydney, Perth og Brisbane. Med skibet Voyager of the Seas  og Explorer of the Seas  cruises du fra millionbyen Sydney. Den velkendte og populære by er både smuk og bekvem at opleve med hele familien. Cruisebloggen giver dig en guidet tur i nogle bydele som er et besøg værd.

Darling Harbour
Darling Harbour kombinerer et smukt udseende med afslappet atmosfære. Her findes et stort udbud af restauranter, barer og caféer samt museum og parker som Wild Life, Madame Tussauds og Sea Life Aquarium. En bred, bilfri boulevard (med undtagelse af turisttoget) giver plads til børneben at hoppe relativt frit omkring. Men pas lige på kajkanten! Her finder du Sydneys måske bedste legeplads med gynger, klatrestativ, rutsjebaner osv.
darling-harbour-walkdarling-harbour-lekSkribentens private foto.

The Rocks

En stille oase midt i storbyens larm og en kort gåtur fra Darling Harbour. Bydelen stammer fra slutningen af 1800 tallet og bygninger og arkitektur adskiller sig fra andre dele af Sydney. I gaderne er der bilfrit og hyggeligt at drysse omkring og indsnuse dens hyggelige atmosfære med varierende butikker og restauranter.

Skribentens private foto.
Skribentens private foto.

Hyde Park
Køb dig en picnic og sæt dig i det grønne græs ved en af Sydneys grønne lunde, Hyde Park. Sydney har fantastiske smukke træer og flere af dem findes i Hyde Park. Et hyggeligt sted hvor både unge og børnefamilier slapper af i den ca. 16 hektar store park. Gå ikke glip af den smukke St. Mary´s Cathedral som troner i direkt tilslutning til Hyde Park og er et smukt blikfang.

Skribentens private foto.
Skribentens private foto.

Circular Quay
Samlingsplads for flere kommunale transportmidler, såvel som for  land- som vandtrafik. Herfra udgår og ankommer flere sightseeingbåde, desuden er det i gåafstand til Sydney Opera House og den botaniske have. Vil du opleve den originale befolkning Aboriginals optræde med deres specielle og smukke musik finder du dem i Circular Quay.

Skribentens private foto.
Skribentens private foto.

Skønt strandliv tæt på byen
Sydney byder også på flere fantastiske strande. De må dog blive præsenteret i et senere indlæg.

Skribentens private foto.
Skribentens private foto.

Skrevet af Rosita – Royal Caribbean

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *