At rejse på cruise med børn

At tage på ferie med flere børn i forskellige aldre kan være en udfordring. Da familien Zidén tog på et cruise for første gang blev de positivt overrasket. Harmony of The Seas opfyldte alles ønskemål, og mere til!

Rejse med børn på cruise.

Rejse med børn på cruise
Mor til 3 –  Victoria Ziden fra Stockholm er velberejst men havde aldrig været på et cruise tidligere. Ferien til søs blev bedre end de havde turdet håbe på. Til Cruisebloggen giver familiemedlemmerne, fra 3årige Gustav til mor og far deres Top 5 cruisefavoritter.

Hej Victoria! Hvorfor bookede I et cruise?
-Vi har ikke cruiset tidligere og var nysgerrige på at teste det ud. Da vi så bestemte os for at booke så ville vi have et så stort udbud af aktiviteter og underholning som muligt. Derfor bookede vi det nye Harmony of the Seas.

Familien ville have et så stort udbud af aktiviteter og underholning som muligt.

Hvordan var det at rejse på cruise med familien – var det som I havde forventet?
-En stor fordel var at der fandtes utroligt meget at lave for alle aldre. Hele familien var meget tilfredse!

Victoria afliver myten om at det er kedeligt at være til søs ombord og kommer med nogle helt konkrete aspekter på hvorfor.
– Underholdningen holdt et meget højt niveau og det var værdsat af hele familien.  Maden og servicen var over alt forventning – den holdt en meget høj standard.

Har du tips til hvad man skal tænke på når man skal på cruise med børn?
-Vi syntes at det var smidigt at have en paraply klapvogn med til vores yngste, selvom han ikke bruger den derhjemme mere. På den måde kunne han sove i den om aftenen når den øvrige familie ikke helt var klar til at gå tilbage til kahytten.

Vigtig information når du rejser med børn
Læs Værd at vide – Nyttig information, punkt 9  med information om børn på cruise. Tænk på at børn som ikke er blefri ikke kan bade i pools ombord, heller ikke med badeble. Dog findes der specielle babypool fra Freedom klassen og opefter hvor det er tilladt at bade med badeble.

Top 5 bedste på cruiset
Mor Victoria:
Smukke St. Maarten, glade og legende søskende, eftermiddagene på dæk i solnedgangen med en Frozen Margarita, god mad ombord og tusind omgange af Uno.

Far Tobias:
Det store udbud af restauranter, alle med højt niveau på maden! Muligheden for at se flere skønne rejsemål på kort tid uden det føltes stresset.

Edith 9 år:
Familiedisco, strandende, shows, is, rutsjebanerne og den gode mad.

Valter 6 år:
Rutsjebanerne, bordtenniskampampene, klatrevæggen og det coole vandshow.

Gustav 3 år:
Uden tvivl karusellen som var åben fra kl. 10.- 22. hver dag, alle de sjove DreamWorks filmkarakterer man mødte og at kunne spise burgere både til frokost og aftensmad!
Interviewet af Cruisebloggens reporter, Rosita oversat af Betina Otzen – Royal Caribbean

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *