5 smarte cruisetips ombord

Med nogle cruises i bagagen har vi samlet 5 smarte tips når du er ombord. Cruisebloggen giver dig både praktiske tips og ekstra meget feel good på ferien.

5 smarte tips ombord
Vi har tidligere på Cruisebloggen skrevet om 10 tips til dig som skal på dit første cruise. Her deler vi fem små men gode tips når du er ombord hos Royal Caribbean.

Adapter. Royal Caribbeans skibe har udtag også 220V i kahytten, men på nogle skibe er der kun et sådan udtag. Er I flere, der deler en kahyt og desuden er i “smartphone-alderen”, kan det være smart at have en adapter med. Efter en spændende dag i land eller ombord og tilbage i kahytten, har alle sikkert behov for at oplade deres smartphone inden aften. Samtidig er der muligvis også en der bruger et medbragt glattejern og skal ordne hår inden middagen. Og så er der ikke mange stik tilbage. Så undgå Instagram og hårkrise ved at tage en adapter med! Ps, det er også smart at have et mobilbatteri med, det kan spare dig for at gå glip af de øjeblikke ombord, som mange gerne vil fange på mobilens kamera.

Do not disturb. I din kahyt er der små skilte med “Ikke forstyrre” samt et skilt til at du gerne vil have gjort rent. Du har service fra dit kahytspersonale hele dagen. Hvis du ønsker at tage en siesta, skal du huske at hænge dit ”Do not Disturb” skilt uden på døren, så du ikke risikerer at blive forstyrret. Ps, den eneste gang at tegnet ikke hjælper er ved den obligatoriske Muster Drill. Hjælp også dit kahytspersonale med at effektivisere deres rengøring ved at hænge rengøringsskiltet ud, når du forlader kahytten.

Kendetegn på din kahyt. Rejser du med børn, der er så gamle, at de kan være delvist kan være “selv” ombord? Med en hel bunke lignende døre i korridoren kan det være lidt besværligt at finde den rigtige. Hæng et genkendelsesmærke på jeres egen dør, såsom en billede eller et bånd rundt om dørhåndtaget, så kan børnene og måske også jer selv, finde lettere rundt!
På flere af Royal Caribbeans skibe findes der minigolfbane og masser af andre sjove aktiviteter. 

Morgenstund. Det kan godt være at du er en syvsover, men på et cruise i Caribien har du måske fået din rytme vendt på hovedet og står i stedet for op med fuglene. Og hvis det er tilfældet så er morgenstunden en gylden tid! Ligesom på en destination, er morgenen før “alt er startet”, en særlig oplevelse ombord. At se skibet ankomme til en ny havn, starte dagen med en tur på løbebanen eller yoga ud på dækket, at tage en kaffe helt alene i poolområdet,  i Central Park *, i Solarium Bistro * eller på din egen balkon (roomservice til morgenmad  er inkluderet!) gør morgenen til en helt særlig tid på cruiset. *Central Park og Solarium findes på udvalgte skibe.

Tid til at sige farvel. Desværre er det tid til at skulle hjem. Dine udgifter ombord bliver leveret til din kahyt i en udskrift natten før afrejse. Men du bedes kontrollere din foreløbige udgiftsbalance tidligere end den sidste aften ombord. På den måde undgår du den lange kø der vil være i Guest Services. Læs mere om din afrejse her.

Cruisebloggens reporter, Rosita oversat af Betina Royal Caribbean

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *