10 tips til dig som skal på dit første cruise

Når man skal på cruise første gang så kender man jo ikke alle tips og tricks på forhånd. Det vil vi gerne hjælpe jer med! For at få mest muligt ud af sit cruise og give plads til alle de oplevelser som I kan forvente jer ombord, så har Cruisebloggen lavet en liste med 10 tips som vi håber kan være med til at gøre jeres første cruise så optimalt som muligt.

 1. Bestil din specialrestaurant hjemmefra i Cruise Planner*  – så er du sikker på at du får det ønskede tidspunkt og dato. Hvis du booker en pakke med flere restauranter er der mange penge at spare – nogle gange helt op til 40%. OBS! Husk at du også kan spare penge ved at bestille en drikkepakke.

  Jamie Oliver Royal Caribbean
  Bestil bord hjemmefra på f.eks. Jamie Olivers Italian som findes på udvalgte skibe.
 1. Book spa-behandlinger på en havnedag (hvor skibet ligger til ved en destination) – der er tit mange penge at spare og gode deals.

  Bliv forkælet i vores spa ombor.
 1. Pak en lille håndbagage med badetøj og solcreme som du kan bære med dig ombord første dag – din kuffert bliver leveret direkte ned til din kahyt i løbet af eftermiddagen. Flere pakketips.
 1. Drop strygningen hjemmefra – tøj til strygning kan indleveres ombord til en billig penge – OBS! Indlevér den første dag inden kl. 17.00 – Formal Night(s) – der kan være to stk., ligger som regel på andendagen på et 7 nætters cruise.  Læs om tøj-koder.
 1. Har du børn med så gå den første dag op til Guest Relations og få dem til at lave et hul i deres Seapass Card, så det kan komme i en keystring om halsen – kan købes ombord – så forsvinder kortet ikke fra børnene. Og far skal huske ikke at lade sit Seapass liggende i samme lomme som mobiltelefonen, for så kan det godt blive afmagnetiseret, og så må man en tur forbi Guest Relations og have et nyt kort.

  Få Guest Relations til at lave et hul i børnenes Seapass – så kan det komme i en keystring omkring halsen.
 1. Lad være med at stresse! De fleste shows/undeholdning bliver vist to gange om dagen, så der er tid til at få det hele set ombord.

  Grease is the word – lad være med at stresse, alle shows/underholdning ombord bliver vist flere gange på cruiset.
 1. Lad shampoo/sæbe og håndklæde blive hjemme på badeværelset! Der er gratis shampoo/sæbe i kahytten samt gratis afbenyttelse af håndklæder ombord, også ved poolen.
 1. Når mobilen skal oplades ombord behøver du ikke bekymre dig om hvilken adapter du skal medbringe hjemmefra. De forskellige stik i kahytten passer nemlig også til vores danske. OBS! Husk at slå roaming fra på din mobil når du går ombord, idet roaming afgiften er dyr.
 1. * Hvis du ikke allerede har gjort det – så download appen Cruise Planner til din mobil eller tablet – herinde kan du se din egen booking, booke udflugter, spa og meget mere samt bl.a. se billeder og dæksplan fra skibet.
 1. Den sidste aften på cruiset skal bagagen stilles ud foran kahytsdøren og så bliver den automatisk hentet og du ser den igen nede i ankomsthallen når du fra borde. Husk derfor inden du stiller din kuffert ud at have lagt det tøj til side som du skal rejse hjem i, samt tandbørste med mere, og div. rejsedokumenter

Skrevet af Betina – Royal Caribbean

Welcome onboard!

3 tanker om "10 tips til dig som skal på dit første cruise"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *